Noll anmärkning!

 

Vi är engagerade, kompetenta och vet att vi har bra gymnasieskolor!

Det är med stor stolthet och innerlig glädje som vi kan berätta att Skolinspektionen efter sin tillsyn är mycket nöjda med våra gymnasier i Lund och Sollentuna. De anser att vi uppfyller de krav som ställs på oss och bedriver en god utbildningsverksamhet. 

Tack alla elever och all personal som bidrar till att våra skolor ger utbildningar att räkna med. Att vi kan erbjuda en trygg och utvecklande skoltid för våra ungdomar! 

 

skolinspektionen (2)

”Skolinspektionens beslut 

Det har vid tillsynen inte framkommit annat än att huvudmannen uppfyller författningarnas krav inom de områden som granskats. Skolinspektionen avslutar härmed tillsynen för Consensum Lund AB. Bedömning 
Skolinspektionens tillsyn visar att verksamheten vid Consensum Lund AB motsvarar författningarnas krav inom de områden som granskats.”

 

Områden som granskats på våra skolor är;

  • Undervisning och lärande 
  • Extra anpassningar och särskilt stöd 
  • Bedömning och betygssättning 
  • Trygghet, studiero och åtgärder mot kränkande behandling 
  • Förutsättningar för lärande och trygghet 
  • Styrning och utveckling av verksamheten 
Bläddra i Aktuellt arkiv. Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>