Öppet hus – Sista chansen innan valet!

Öppet hus måndag 5/2 kl. 18-20!

Du står inför ett svårt och viktigt val … Har du tankar och funderingar kring ditt gymnasieval kan kanske ett besök på vårt öppna hus  hjälpa dig en bit på vägen. Vi svarar gärna på dina frågor och visar dig vad vi har att erbjuda dig. Våra elever guidar runt och berättar om sin utbildning, varför de valt Consensum och om sina planer för framtiden! 

Om du inte visste så ger alla våra utbildningar både Högskolebehörighet och Jobb! 

NY fördjupning Hälsa & Beteendevetenskap 

Vill du arbeta med hälsofrågor på djupet och få ett helhetsperspektiv på människors välbefinnande i vardagen? Med dina kunskaper kommer du att kunna ge stöd och meningsfullhet i vardagen till personer med olika funktionsvariationer och skapa möjligheter till ett hälsosamt liv. Med specialpedagogiken som grund lär du dig om medicinska och sociala aspekter av olika funktionsvariationer, modern teknik, etik, aktivitet och relationer, lagstiftning, hjälpmedel och alternativ kommunikation samt att arbeta hälsofrämjande.

Direkt efter utbildningen kan du jobba som stödassistent eller elevassistent. Vill du läsa vidare finns det en mängd påbyggnadsutbildningar samt högskole- och universitetskurser att välja mellan. Fördjupningen är en utmärkt plattform om du vill läsa vidare till psykolog, socionom, sjukgymnast, idrottslärare, stödpedagog, eller arbetsterapeut.

Du är varmt välkommen!

halasa_beteendevetenskap

Bläddra i Aktuellt arkiv. Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>