Välkomna alla nya elever

 

Nu har alla härliga ungdomar som antagits till Naturvetenskapsprogrammet och Vård – och omsorgsprogrammet  på Consensum fått ett välkomstbrev hem i sin brevlåda. Vi har den stora glädjen att hälsa tre fullsatta klasser välkomna till en intressant gymnasietid. 

Din första skolvecka på Consensum

Skolan börjar med upprop tisdagen 14 augusti kl. 09.00 .

Du tar dig enklast till skolan med buss 6 från centrala Lund till S:t Lars park – hållplats, Köket. Kommer du med regionbuss kan du gå av på Malmövägen – hållplats, Lund S:t Lars Trädgårdsgatan och gå genom parken till skolan.

onsdag den 15 augusti åker du på det mycket uppskattade kick-off lägret i Åhus med dina nya klasskompisar och lärare. Du kommer att vara med på en övernattning och kommer hem på torsdag eftermiddag 16/8. Fredagen den 17/8 är det skoldag med introduktion av dina studier. Exakta tider får du på uppropet.

Vi ser verkligen fram mot att lära känna Dig 

Varmt välkommen till Consensum

GY18

 

Bläddra i Aktuellt arkiv. Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>