Reseberättelse – Elin Feuk

Jag har varit på ett sjukhus i Detroit i USA. Under min tid i USA har jag fått se så otroligt mycket, som t.ex operationer och förlossningar. Jag har följt med läkare runt och sett hur de jobbar i USA. Det var väldigt spännande och jag har sett saker som jag aldrig hade fått se i Sverige. Detta har varit en jättebra erfarenhet och det jag har fått se och uppleva kommer jag komma ihåg alltid.
Att få möjligheten att åka iväg utomlands var helt underbart. Jag är riktigt tacksam att jag fått denna möjligheten och jag skulle rekomendera alla som kan att åka iväg utomlands och praktisera för man får se så mycket och får så mycket nya kunskaper som man aldrig skulle fått hemma i Sverige.

Jag bodde hos släktingar som jag inte har träffat tidigare. Jag kommer ihåg att det var nervöst innan jag kom dit. Men när jag väl var där var det hur bra som helst! Dagarna jag inte var på sjukhuset tog min familj med mig på massa olika saker och det fanns så mycket att se i Detroit och runt om där.

Det var verkligen en helt otrolig uplevlevelse. Den bästa resan jag någonsin gjort. Jag åkte dessutom ensam men det var bara kul för jag träffade så många nya människor så jag hade inte tråkigt en enda sekund. Dessa sex veckor gick så otroligt fort och jag skulle inte tveka en sekund att åka tillbaka dit!

Elin Feuk 3B