Uppe bland molnen igen

Nu är jag uppe bland molnen igen. Efter tre veckor var det tyvärr dags att åka hem. När jag var på väg till Spanien satt jag i flyget fylld av förväntningar och förhoppningar. När jag tänker tillbaka har allt detta uppfyllts och mycket mer! Mina veckor på Casa Klein har varit fyllda av roliga, spännande och lärorika stunder.

Seniorhotellet Casa Klein var tillägnat åt äldre skandinaver som inte kunde klara sig själv i Spanien, men inte ville flytta hem igen. Istället kunde de flytta in på Casa Klein och få den hjälp de behövde. Personalen var både dansk och spansk och för mig som älskar djur var det jättekul när det fanns fyra hundar som sprang omkring och var allmänt sociala där. De dagarna jag arbetade hade jag ett eget rum på Casa Klein som till och med hade en TV med svenska, danska, spanska och slutligen engelska kanaler (!). På arbetet gjorde jag alla möjliga saker, allt från att ge de som bodde där mat, tvätta dem, ta blodtrycket, bädda sängar till att sitta ute på terrassen och prata med dem eller att provsmaka den goda maten som kocken lagade. Personalen fick verkligen mig att känna mig välkommen och två veckor gick jättefort!

När jag började skolan för några månader sedan hade jag aldrig kunnat drömma om att jag skulle kunna ha min Apu utomlands! Men nu har det hänt och jag är evigt tacksam Consensus och dess rektor! Utan Consensus och dess snälla rektor Carin hade jag aldrig haft möjligheten att vara i det härliga Spanien. Ännu mindre hade jag kunnat skaffa mig en livserfarenhet att praktisera utomlands!

Hälsningar Sara Hagman Cop 1B