Vad hände sen – Evelina Johansson

Consensum var mer än en vanlig gymnasieskola för mig, det blev mitt andra hem. När jag och mina vänner inte hade något att göra åkte vi till Consensum för att bara umgås och träffa både lärare och elever. Lärarna har bra erfarenheter och alla är godhjärtade. De hjälper alltid till även om det inte handlar om skoluppgifter. Om du skulle behöva några goda råd eller om du behöver någon att prata med finns dem alltid där och hjälper till. För mig och andra blev de mer än bara lärare, de blev våra vänner. Arbetssättet gjorde att skolan blev mycket roligare och mer intressant och praktiken gör att man får lättare jobb både under och efter utbildningen. Just nu arbetar jag på ett äldreboende och jag stormtrivs med de äldre. Det bästa är kontakten som man får med de äldre, man går gärna till någon av de boende och sätter sig och pratar med dem just för att de är så underbara. De är så tacksamma och berömmande vilket gör att man aldrig vill gå därifrån. :)

Jag ska nu jobba i något år innan jag söker vidare till Sjuksköterskeprogrammet och därefter väljer jag en inriktning med barn.
Consensum är helt klart ett av de bästa valen jag har gjort i mitt liv.

Evelina Johansson, Student 2012