Vad hände sen – Hadis Bitouie

Jag har höga mål och drömmar!

Consensum är en skola som värnar om sina elever, där lärarna verkligen lyssnar på eleverna och vill allas bästa. Man känner sig trygg i de mysiga hemtrevliga lokalerna. Jag utvecklades konstant och lärde mig nya saker hela tiden. Jag kunde inte haft en bättre gymnasietid, full av kunskap, möjligheter och en sådan fantastiskt rolig tid som verkligen förberedde mig för både jobb och vidare studier.

Efter gymnasiet valde jag att direkt studera vidare och sökte in till sjuksköterskeprogrammet. Jag pluggar nu på sjuksköterskeprogrammet på Karolinska Institutet och när jag är klar funderar jag på att ta en magisterexamen i Global hälsa.

Jag vill skapa förändring och det jag drömmer om i framtiden är att göra sjukvården till en bättre plats för både patienter och personal. Jag har höga mål och drömmar!

Hadis Bitouie, 2012