Nyheter En av våra NA-elever berättar!

En av våra NA-elever berättar!

Hej! Jag heter Thitika och går på naturvetenskapliga programmet på Consensum i årskurs 3. Jag är en glad och hjälpsam person som är mycket intresserad av att arbeta med människor. Min stora dröm är att arbeta som läkare i framtiden! Min plan B är att studera till sjuksköterska och sedan läkare, en längre väg men när man har ett starkt mål är det det viktigaste!

Jag arbetar extra som vårdbiträde, att ta hand om barn och med att hjälpa barn i grundskolan med deras studier. Jag älskar att lära känna nya människor!

Jag är lycklig över att studerar på Consensum! Det är en liten skola med bra miljö. Jag har träffat många hjälpsamma vänner och bra lärare som har tid för oss och som vill att vi uppnår våra mål i studierna och i livet!

Thitika Chan 16NA