Nyheter Ny chans att besöka oss på vårt Öppna-hus den 26 nov kl 17.30-19.00

Ny chans att besöka oss på vårt Öppna-hus den 26 nov kl 17.30-19.00

Dags  för gymnasieval!

Missade du vårt förra öppna hus? Då har DU chansen att bekanta dig med oss den 26/11 kl. 17.30-19.00 när vi har vårt nästa öppna hus.  Funderar du på din framtid? Drömmer du om att arbeta med människor? Ta med dig dina tankar och funderingar så kan vi kanske hjälpa dig en bit på vägen inför ditt val.

Våra elever guidar dig med glädje runt skolan och svarar på dina frågor. Du får chansen att ta del av intressanta laborationer och metodövningar. Du och dina föräldrar kan också välja att lyssna på en presentation om Consensums utbildningar, vårt hälsofrämjande arbete och internationella utbyte!

Hoppas att vi ses! Hjärtligt Välkommen …