Digitalt öppet hus

Du står inför ett svårt och viktigt val. Har du tankar och funderingar kring ditt gymnasieval men inte har möjlighet att besöka oss ska du här digitalt kunna få en bild av vår skola och höra röster från personal och elever. Vi hoppas att det ska hjälpa dig och att vi ses till hösten!

Rundtur på skolan

Röster om skolan

Det går bra för våra elever.

Under livets alla skeden behövs det människor som jobbar med människor. Att välja ett yrke inom vård, medicin, välfärd och naturvetenskap ger dig alla förutsättningar att fixa det framtidsjobb du drömmer om. Starta din resa mot framtiden med en gymnasieutbildning på Consensum, det ger dig en stark plattform inför kommande yrke och högskolestudier.

#läkare #medicintekniskingenjör #farmaceut #psykolog #veterinär #brandingenjör #dietist #sjuksköterska #biomedicinsk #analytiker #apotekare #biolog #kemist #barnmorska #lärare #akutsjukvårdare #socionom #polis #brandman #ambulanssjuksköterska #undersköterska #sjukgymnast #idrottslärare #massör #SPA-terapeut #fritidsledare

Få mer information av oss

Få mer information av oss

Vill du veta mer om vår gymnasieskola och våra utbildningar? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart vi kan. Har du möjlighet så kom gärna på vårt öppna hus eller kanske skugga för en dag!

Ladda ner:
Broschyr (PDF)

ÖPPET HUS/SKUGGNING & MÄSSOR

INTRESSEANMÄLAN

Få mer information av oss

Har du frågor?

Har du frågor kring våra utbildningar och fördjupningar eller kring din ansökan är du välkommen att kontakta oss.
Kontakta SYV


Våra program